dol-op-reizen
dol-op-reizen

Je mooiste foto aan de muur

Inmiddels heb ik al een aardige collectie met mooie foto’s van al mijn reizen. Ik vind het dan ook leuk om af en toe wat met mijn foto’s te doen. Zeker nu ik terug ben in Nederland en op zoek ben naar een huisje! Helemaal blij was ik dan ook toen ik werd benaderd door Studentendrukwerk voor een samenwerking. Ik mocht een mooie wanddecoratie uitzoeken, waar ik je alles over ga vertellen in mijn blog.

Studentendrukwerk

Bij Studentendrukwerk kun je terecht voor veel dingen. Natuurlijk ook voor de typische studenten zaken zoals het afdrukken van scripties en verslagen. Maar het bedrijf doet meer, vandaar ook dat je de naam kunt lezen als student én drukwerk. Je vindt er onder andere fotocadeaus, zoals bierviltjes en muismatten en foto wanddecoratie. Ook kun je er kleding laten bedrukken. Misschien is de keuze wat minder dan bij andere websites, maar je hebt genoeg keuze en de prijs is heel betaalbaar!

Foto kiezen voor op de forex

Toen ik wat mocht uitzoeken bij studentendrukwerk wist ik meteen dat ik voor de forex wanddecoratie wilde gaan. Forex is gemaakt van PVC, wat heel licht materiaal is, heeft een matte afwerking en je kleuren komen goed tot recht. Dat gaat zeker in ons toekomstige huisje een mooi plekje krijgen. Het moeilijkste van het hele proces was het uitzoeken van de foto. Ik ben namelijk niet zo goed in kiezen en heb veel te veel mooie foto’s. Uiteindelijk koos ik voor een foto van de laatste reis die mijn vriend en ik gemaakt hebben waarbij we naar Guatemala gingen. Vanuit de leuke stad Antigua kun je daar een hele toffe hike maken! De eerste dag klim je naar het zogenaamde basecamp van de Acatenango vulkaan op zo’n 3600 meter hoogte. Het is een pittige klim, maar wel te doen, omdat je ook veel pauzes houdt. Bij basecamp staan de tentjes al klaar en kun je genieten van het prachtige uitzicht op de actieve Fuego vulkaan. Je ziet en hoort het gerommel en de rook. Heel bijzonder! Maar het allermooiste is misschien wel de zonsondergang. Die kleuren waren super mooi, terwijl de rook uit de Fuego vulkaan kwam. Dat zie je op mijn gekozen foto!

‘S nachts kun je de Fuego vulkaan lava zien spuwen en ’s ochtends vroeg klim je naar de top van de Atanango om de zonsopkomst te bekijken. Helaas was het bij ons zo bewolkt in de ochtend dat we die gemist hebben, maar de hele ervaring was nog steeds heel bijzonder! Echt een aanrader als je naar Guatemala toe gaat.

studentenwerk-foto

De wanddecoratie bestellen en binnen krijgen

Het bestellen van de forex wanddecoratie ging makkelijk. Je kiest het formaat, ziet meteen de prijs en kiest een foto uit die je wilt laten afdrukken. Wat ik ook fijn vond is dat er meteen een controle uitgevoerd wordt. Als de foto kwalitatief niet goed genoeg is om afgedrukt te worden, zul je dat meteen zien.

Nadat ik de wanddecoratie op forex besteld had, duurde het zo’n twee dagen voordat die binnen kwam. Hij was goed en stevig verpakt en de kwaliteit is goed! Doordat forex wit materiaal is, zien de kleuren er heel helder uit. Het is een prachtige wanddecoratie geworden en ik kan niet wachten om hem binnenkort een mooi plekje te geven. Het materiaal is zo licht, dat je de wanddecoratie goed kunt ophangen met de plakstrips die aan de achterkant zitten.

foto-muur

Is studentendrukwerk aan te raden?

Het bestellen bij Studentendrukwerk is mij goed bevallen. De producten zijn niet duur en de kwaliteit is goed. Ook de communicatie is prima en het pakket werd snel geleverd.

De wanddecoratie op forex heb ik opgestuurd gekregen om te reviewen. Maar je leest in deze blog niets anders dan mijn persoonlijke mening.

Geef je reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.