Over mij

Wie ben ik?

Ik ben Sandra en ik ben dol op avontuurlijke reizen! Ik hou ervan om nieuwe culturen te leren kennen, de lokale keuken te proeven, lekker actief bezig te zijn en te genieten van mooie natuur. Als ik niet op reis ben, ben ik altijd bezig met het plannen van de volgende. Alweer dertien jaar geleden vertrok ik uit Nederland voor een wereldreis van een jaar. Wat een geweldige ervaring was dat!

Na deze reis kwam ik terecht op het mooie eiland St. Maarten. Als duikinstructeur heb ik daar de tijd van mijn leven gehad. Toch begon het op een gegeven moment weer te kriebelen en besloot ik het roer weer letterlijk om te gooien. Ik kwam te werken op privé superjachten. Wanneer ik niet aan aan het zeilen was, probeerde ik natuurlijk nog steeds zoveel mogelijk van de wereld te zien.

Sinds kort ben ik terug in Nederland en inmiddels ook moeder van Jake. De vader van Jake is Zuid-Afrikaans, dus het reizen zit hem in de genen!

Je kunt altijd contact met me opnemen via:  

Over Awaywego

Met Awaywego.nl wil ik mijn passie voor het reizen aan jullie overbrengen. Ik hoop jullie te inspireren met mijn verhalen en enthousiast te maken met mijn foto’s. Met mijn tips en reisroutes hoop ik het plannen van jouw reis een stuk leuker en vooral ook makkelijker te maken.

Over de volgende onderwerpen kun je blogs vinden op Awaywego.

Natuurlijk kun je ook een kijkje kijken op mijn Instagram voor meer reis inspiratie.